avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare formular M500
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare formular M500

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu privire la completarea formularului M500 si anume:
- daca in formular se trec si persoanele care au contractul de munca suspendat
- daca in formular se trece si norma de hrana si daca da la ce capitol.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:02, 27 Ianuarie 2017
Buna seara,
Da, se inscriu toate persoanele. In cazul celor cu rap de serviciu/ munca suspendat, la pct 22 "Venit brut" se va inscrie 0.
Se va include si norma de hrana la pct. 22.
Multumesc.
Buna seara,

In declaratia rectificativa se trec toti salariatii sau doar persoana pentru care se face modificarea/corectia? Multumesc
Rectificarea datelor deja transmise se face la nivel de persoană, prin retransmiterea tuturor informaţiilor referitoare la aceasta. În situaţia în care se realizează o rectificare, organul competent să colecteze datele (Autoritatea Naţională de Administrare Fiscală) va lua în considerare ultimele informaţii primite cu privire la persoana respectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul public ana55 ana55 1)La o primarie se completeaza si se transmite si acuma Revisalul introducand mai nou si pe functionarii publici sau numai personalul contractual? 2)daca ... (vezi toată discuția)
Sursa venit mariusdragu mariusdragu Buna ziua! Am un PFA in domeniul IT infiintat la finalul lunii august, anul trecut. Atat prima declaratie depusa (cea estimativa, pentru a-l declara la ... (vezi toată discuția)
Inregistrarile din cartea de munca ENGFULL ENGFULL concediile medicale se inregistreaza in cartea de munca? (vezi toată discuția)