avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducător autorizat
Discuție deschisă în Traduceri

Traducător autorizat

Buna ziua,
Pentru a putea fi traducător autorizat este nevoie de diploma de licența care sa ateste ca am absolvit un institut de învățământ superior in limba straina pentru care solicit autorizarea de traducător, imi puteți spune daca aceasta diploma trebuie echivalată si abia dupa trebuie sa depun cerere la ministerul justiției sau pot depune doar cu legalizarea si diploma in limba respectiva?
Va multumesc
Gasiti procedura autorizarii de catre Ministerul Justitiei aici: [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 29 Decembrie 2016
Aurel Fleancu - Cabinet Individual de Avocat, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obþine autorizaþia de traducãtor? mery52 mery52 Buna seara, va rog sa-mi spuneti ce autorizatii tb pt traducator, am SC - SRL si vreu sa fac activitate de traducator. Va multumesc pt ajutor (vezi toată discuția)
Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru traduceri legalizate eriklud eriklud Buna Ziua! Am un atestat international de limba germana la nivel mediu, in afara de asta vorbesc perfect limba maghiara si engleza... As vrea sa stiu cum ... (vezi toată discuția)