avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Greva magistrati - cum se anunta/afla data ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Greva magistrati - cum se anunta/afla data reprogramarii ?

Buna seara,

Maine 04.09.2009 la ora 08:30 ar fi trebuit sa am prima infatisare pentru divort (eu sunt reclamanta) la Judecatoria Sectorului 4..
As avea rugamintea sa-mi spuneti si mie cum aflu data reprogramarii (am inteles ca greva nu a luat sfarsit si ca se acorda noi termene de judecare) ?

Multumesc, o seara buna.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 08:10, 4 Septembrie 2009
Ne aflam in Romania,unde guverneaza o singura lege,asupra careia sindicatele au declarat proteste/greve,totusi alte instante judeca cauzele.
Este adevarat cu o pauza 09,30-11,30 =protest,in rest judeca toate cauzele aflate pe rol.
ynocentta a scris:

Ne aflam in Romania,unde guverneaza o singura lege,asupra careia sindicatele au declarat proteste/greve,totusi alte instante judeca cauzele.
Este adevarat cu o pauza 09,30-11,30 =protest,in rest judeca toate cauzele aflate pe rol.

#-o #-o #-o Discutia era despre instantele din Bucuresti. Probabil ca judecatoria de la Cucuietii din Deal judeca, lucru care nu este de natura sa o intereseze pe cea care a deschis topic-ul.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greva magistratilor ralu_2008 ralu_2008 ...magistratii mai sunt in greva? ma rog...mai protesteaza? (vezi toată discuția)
Studiu dosar cerebel33 cerebel33 Buna ziua, in calitate de parat intr-un dosar civil,am mers de nenumarate ori la arhiva judecatoriei unde se afla dosarul si nu am putut sa-l studiez pe motiv ... (vezi toată discuția)