george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 ContSters339305	                   

Am un PFA, in sistem real, deschis in iulie 2015.
Anul acesta (2017), ANAF mi-a calculat, tot la trei luni, plati anticipate, dar pe baza venitului obtinut in ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters339305	                   

Am un PFA, in sistem real, deschis in iulie 2015.
Anul acesta (2017), ANAF mi-a calculat, tot la trei luni, plati anticipate, dar pe baza venitului obtinut in ... (vezi toată discuția)

carmenbn	                   

O PFA a obtinut in 2015 venituri de 780 lei/luna (medie).In acelasi timp este si salariat.Trebuie sa depuna declaratia 600? (vezi toată discuția)
	                    carmenbn	                   

O PFA a obtinut in 2015 venituri de 780 lei/luna (medie).In acelasi timp este si salariat.Trebuie sa depuna declaratia 600? (vezi toată discuția)

ondalin	                   

Dupa infiintare pfa pentru lectii de actorie, cum procedez cu taxele si impozitele pentru astfel de activitate, de lectii de actorie. multumesc.  (vezi toată discuția)
	                    ondalin	                   

Dupa infiintare pfa pentru lectii de actorie, cum procedez cu taxele si impozitele pentru astfel de activitate, de lectii de actorie. multumesc.  (vezi toată discuția)