cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Liviu V.	                   

In ce conditii nu mai produce efecte o promisiune de vanzare?
A fost incheiata o astfel de promisiune prin care vanzatorul se obliga sa predea apartamentul  ... (vezi toată discuția)
	                    Liviu V.	                   

In ce conditii nu mai produce efecte o promisiune de vanzare?
A fost incheiata o astfel de promisiune prin care vanzatorul se obliga sa predea apartamentul  ... (vezi toată discuția)

mrsmith	                   

Buna ziua, 
In anul 2010 am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare asupra unui teren, urmand ca firma respectiva sa faca demersurile pt ... (vezi toată discuția)
	                    mrsmith	                   

Buna ziua, 
In anul 2010 am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare asupra unui teren, urmand ca firma respectiva sa faca demersurile pt ... (vezi toată discuția)

IronMemo	                   

Buna dimineata.Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.
In data de 04.05.2015 am semnat un antecontract  cu respectivul vanzator ,la care eu am ... (vezi toată discuția)
	                    IronMemo	                   

Buna dimineata.Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.
In data de 04.05.2015 am semnat un antecontract  cu respectivul vanzator ,la care eu am ... (vezi toată discuția)