avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... garaj proprietate cu teren concesionat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

garaj proprietate cu teren concesionat

va rog frumos sa imi spuna careva daca stie sau a trecut prin asa ceva am un garaj proprietate cu teren concesionat pe 10 ani , in autorizatie la un aliniat scrie ca dupa 10 ani primaria are obligatia de a face vinzare cumparare cu cesionaru , concetedentu nu inteleg prea bine termenii , in august expira si as dori sa stiu daca terenul se trece in proprietate asa cum se mentioneaza ...mentionez ca am o casa proprietate ce a avut terenul concesiune pe 10 ani si dupa expirare mi sa dat titlu de proprietar ., garaju il am intre blocuri de mult timp si il folosesc pentru piata. astept raspuns , va multumesc.:
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 17:36, 2 Ianuarie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o cerere prin care solicitati cumpararea terenului aferent garajului pentru care aveti autorizatia de construire.Aveti dreptul sa cumparati prin atribuire directa acest teren,dupa ce este aprobata valoarea si vanzarea directa de catre consiliul local .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare drept proprietate Robert Marian Robert Marian Am cumparat un apartament. Cota de teren aferenta mi-a fost data in concesiune pe termen nelimitat, cu obligatia de a plati anual o suma de bani. Suprafata de ... (vezi toată discuția)
Concesiune Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)
Domeniu public privat sau proprietate? Chesu Petre Chesu Petre In momentul in care, un grup de blocuri cu o curte aferenta imprejmuita a fost pus in circuitul de vinzare (inainte de 1990), parte din proprietarii ... (vezi toată discuția)