avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare dauna
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare dauna

Cînd incepe fondul de garantare să restituie sumele ptr dauna de la asigurații carpatica?au inceput deja să restituirea?

Plati au fost facute inca de la jumatatea anului trecut.
Incercati sa luati legatura cu ei - posibil sa mai fie nevoie de alte detalii pentru a putea sa va faca plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca - faliment valentinneagu87 valentinneagu87 Buna ziua, As dori un sfat/o parere legata de urmatoarea problema. Am fost implicat intr-un accident de masina iar vinovatul are asigurare la o firma aflata ... (vezi toată discuția)
***pick me, pick me! iulianmirica iulianmirica Salut, V-as fi foarte recunascator, daca m-ati putea lamuri, in legatura cu o situatie in care ma aflu. Recent am avariat, cu autovehiculul usa de garaj a ... (vezi toată discuția)
Probleme dosar dauna rca danutzzuu2000 danutzzuu2000 Buna ziua, In data de 08.12.2010 am fost implicat intr-un accident de circulatie in urma caruia autoturismul condus de mine a fost grav avariat de un ... (vezi toată discuția)