avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Trecerea autoturismului de pe PFA pe persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Trecerea autoturismului de pe PFA pe persoana fizica

Sunt expert th judiciar si mi-am suspendat activitatea (PFA)pe motiv de incompatibilitate(noiembrie 2015). Doresc sa trec autoturismul de pe PFA pe persoana fizica. Autoturismul este din 2005. Care sunt pașii de parcurs? Am înțeles ca s-a simplificat. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate pfa cris_nedelcovici cris_nedelcovici Buna ziua, Am suspendat activitatea PFA (timp de 3 ani). Nu doresc sa reiau activitatea ca PFA .Puteti sa-mi spuneti cum sa procedez pentru a face lichidarea ... (vezi toată discuția)
Facturare expertiza judiciara mormelvio mormelvio Buna ziua. Am o intrebare legata de modalitatea de facturare a contravalorii unei expertize judiciare. Urmeaza sa devin expert judiciar. Eu momentam detin un ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica judiciara PETRADRAGOMIR PETRADRAGOMIR obiectul dosarului-Pretentii S-au convocat partile in vederea ef. Rap. de expertiza. Una din parti a solicitat alte obiective, cu un alt onorariu estimativ ... (vezi toată discuția)