avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... proces verbal incheiat in lipsa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

proces verbal incheiat in lipsa

ma poate lamuri cineva in ce condidii se poate incheia un proces verbal de constatare a contraventiei in lipsa?
stima
Cel mai recent răspuns: a001122 , utilizator 12:45, 4 Septembrie 2009
acel martor prezent doar la incheierea pv este in conformitate cu legea? pv a fost incheiat la 9 zile de la fapta ceea ce este legal. martorul semeaza ce? ca a vazut agentul ca este scrisul lui pe pv?
sint mai mult intrigat de acest lucru si consider ca daca e posibil, e o scapare, iar agentii pot face ce le trece prin cap. eu cum dovedesc nevinovatia daca eram doar eu cu el. este cuvintul meu impotriva lui, dar el a scris primul.
Acum este mai clar - ati fost prezent din moment ce ati refuzat prezentarea actului, insa presupun ca ati refuzat sa semnati...martorul asistent ar fi trebuit sa fie prezent la acel moment. Asa cum spuneti si dvs. nu-mi dau seama ce utilitate mai are acesta la momentul incheierii ulterioare a procesului-verbal. Faceti contestatie in 15 zile din momentul in care vi se comunica si cereti anularea lui. Totusi nu inteleg un lucru: ce s-a consemnat la momentul refuzului dvs. si in ce anume?
multumesc mult pt raspunsuri
o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare ragaliemariana ragaliemariana Desi am dat actele, am refuzat sa semnez procesul verbal de amenda pentru parcare, ca nu-l consideram just. Apoi peste 3 luni m-am trezit cu amenda la ... (vezi toată discuția)
Amenda aplicata conform legii nr. 61/1991, republicata in 2008 ContSters114133 ContSters114133 buna ziua.in urma unui proces verbal s-a stabilit o amenda de 500 lei ,faptele fiind cele prevazute in art 2 punctul1 si punctul 26 din legea 61/1991 ... (vezi toată discuția)
Proces verbal ...nul sau nu? bogusica bogusica Buna ziua va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca acest proces verbal este nul sau nu in urmatoarele conditii: -proces verbal incheiat in data de ... (vezi toată discuția)