avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Obligatie folosire POS
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Obligatie folosire POS

Sunt sau nu obligatorii poesurile din 2017?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 12:37, 4 Ianuarie 2017
Da, cf Legii nr. 209/2016

"(3) Persoanele juridice care desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul şi care realizează anual o cifră de afaceri mai mare de 10.000 de euro în echivalent lei au obligaţia să accepte ca mijloc de plată şi cardurile de debit şi cardurile de credit."

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a avea pos margarita_olteanu margarita_olteanu Am o intreprindere familiala cu activitate de comert. Sunt obligata sa intalez pos daca am depasit limita de10000euro . Aceasta lege se aplica doar persoanelor ... (vezi toată discuția)
Date contact ale firmei care intocmeste listele de plata trebuie afisate la avizier? codrin_codrin codrin_codrin Buna ziua! Exista obligativitatea ca la Avizierul blocului sa fie afisate datele de contact ale firmei care intocmeste listele de plata, precum si contul ... (vezi toată discuția)
Terminal pos in afara de casa de marcat la un camping floritanoje floritanoje Va rog sa ma lamuriti daca pentru un camping e obligatoriu si un terminal pos in afara de casa de marcat cu jurnal electronic? Multumesc. (vezi toată discuția)