avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune auto.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune auto.

Salutare. Va rog sa imi spuneti si mie care e modalitatea corecta de a proceda. Este vorba de o masina Opel Agila (valoare nu mai mare de 1000 E) care a apartinut sotului mamei mele. Acesta a decedat in urma cu vreo 3 luni si mai are 2 copii din prima casatorie. Masina a fost cumparata in timpul casatoriei cu mama mea. Exista vreo posibilitate sa treaca masina pe numele ei fara a mai apela la acesti copii ? Mentionez ca relatiile nu sunt tocmai amiabile. Va multumesc.
Fara obtinerea certificatului de mostenitor si fara dezbaterea succesiunii nu poate trece masina pe numele ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire mona-lupascu mona-lupascu buna ziua! vreau sa aflu cum poate dezbate mama mea o mostenire din partea parintilor ei daca: a fost infiata la 14 ani (legal) dar s-a produs o greseala la ... (vezi toată discuția)
Despre succesiune michelle2011 michelle2011 Inainte sa se cunoasca,mbii mei parinti au avut cate o casatorie anterioara,din care au avut cate 2 copii fiecare. Dupa ce a divortat fiecare,lasand in urma si ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune gigelas gigelas Buna seara, In urma decesului domnului X,au ramas mostenitori sotia si doi copii. Bunurile ce urmeaza a fi dezbatute la succesiune,sunt: -un apartament - ... (vezi toată discuția)