avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... supermarket, regulament , firma de paza
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

supermarket, regulament , firma de paza

ce drept s-a incalcat , al magzinului sau al consumatorului?
intr-unul din supermaket-uri , la intare exista un dulapior pentru bagaje deasupra scrie" nu ne asumam raspunderea pentru lipsuri "
unul din clienti are o sacosa proprie , un tip de sacosa speciala pentru carat cumparaturi - pe roti , intra cu ea in magazin , pentru ca dupa ce va plati sa-si depozite cumparaturile in ea
la un moment dat vine un domn "cu muschi "( si minte ... ) care ii cere sa duca sacosa la dulap , clinetul refuza , argumentandu-i ca acolo isi va depune cumparaturile , ca are bani in ea si ca nu are rost ca dupa ce va achita sa faca ocolul magazinului ca sa-si ia sacosa si sa-si puna cumparaturile ,
gardianul insista , clinetul refuza , gardianul zice ca "trebuia sa citesti regulamentul magazinului de pe usa " ( !!!! inainte de a intra intr-un magazin nu stiu ce clinet sta cu copilul de 2 ani de mana sa citeasca regulamentul....!!!!!) si agreseaza clientul tragandu-l de mana si fortandu-ul sa iasa ( atentie femeie cu copil de mana )
a cerut sa vb cu directorul de magazin , nu a fost gasit ....
ce trebuie sa faca clientul in aceasta situatie ?


Cel mai recent răspuns: alex d , utilizator 12:50, 16 Octombrie 2009
Plangere penal impotriva domnului musculos pentru loviri si alte violente, plangere la protectia consumatorului, plangere scrisa adresata directorului firmei de security si a directorului supermarket-ului si, bineinteles, o intrevedere cu un jurnalist de la un ziar local.
Agentul de paza nu are voie sub nici o forma sa agreseze un client. Totodata agentul de paza a facut si un abuz in serviciu. Nu cred ca pe fisa postului si a obiectivului pazit se specifica undeva agresarea unui client.

Ciudat ca hypermarketul nu isi asuma nici o responsabilitate fata de dulapul de bagaje, atata timp cat in hypermarket este angajata si o firma de paza si protectie si acest dulap se afla pe proprietatea magazinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare rucsac mihaipescar mihaipescar Buna ziua! Vad ca in anumite supermarket-uri din Romania exista o practica care nu mi se pare a fi cu totul legala. Sa zicem ca intri in supermarket, ... (vezi toată discuția)
Mai avem dreptul la demnitate ca si clienți ai unui magazin, ori ba? Cristina I. Cristina I. Buna seara. Nu știu exact unde se încadrează următoarea întrebare, așa ca ma rezum sa relatez faptele, cat pot de obiectiv: ies in seara aceasta cu ... (vezi toată discuția)
Refuz acces in real fara infolierea gentii Av. NICULESCU-GORPIN Av. NICULESCU-GORPIN Am vrut sa intru in aceasta dupa-amiaza in Real 2 din Constanta sa imi fac niste mici cumparaturi. Veneam de la plaja, sunt intr-un mic \"concediu de ... (vezi toată discuția)