avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Societatea mea a avut o fact.neachitata catre o firma care a castigat in instanta si am primit sentinta pe 26.08.2013.Pe data de 08.05.2014 am intrat cu soc.mea in procedura de insolventa(inca nu este decis de jud.sindic daca e reorganizare sau faliment).Soc.com.catre care aveam datorie(fiind inscris pe tabel) pe data de 23.12.2016 imi trimite o factura pe email calculand penalitati pe perioada 01.07.2013-30.11.2016.
Intrebare....este legal?...are dreptul la asa ceva?
Va multumesc anticipat pt.lamuriri!
In masura in care exista un contract sau a calculat penalitatile conform dispozitiilor legale, suma ar trebui inscrisa sau nu in tabelul preliminar al creantelor.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma ,va rog . discover discover Buna ziua , am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. Am de recuperat o creanta( am BO de la debitoare) de la o firma care tocmai si-a deschis : ... (vezi toată discuția)
Debit aparut dupa deschiderea procedurii de insolventa simion_c2008 simion_c2008 am primit notificarea dupa doua luni de la deschiderea procedurii de insolventa timp in care am facturat lunar; trebuie sa depun cerere de inscriere in ... (vezi toată discuția)
Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)