avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ROI si fisa postului - aducere la cunostinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ROI si fisa postului - aducere la cunostinta

Din dispozitiile CM am vazut ca ROI se aduce la cunostinta angajatiilor. Imi puteti spune practic ce ar putea sa insemne aceasta aducere la cunostinta?
Daca este lasat in format scriptic la departamentul de RU este suficient?
Este necesar ca angajatii sa semneze pentru el?
Fisa postului trebuie semnata? Pentru modificarile ulterioare in fisa postului este nevoie de semnatura angajatului?

Cel mai recent răspuns: andad , utilizator 11:04, 4 Martie 2010
Sau a persoanei care are in fisa postului aceasta atributiune ...
multumesc f.mult!
fisa postului este intocmita de seful direct al angajatului pentru care se face fisa postului .ele este in masura sa stabileasca ce vrea de la noul angajat.inspectorul de resurse gestioneaza fisa postului-adica se asigura ca este semnata de sef , manager, angajat ,si o pastreaza in dosarul personal al angajatului .
cam_gav a scris:

fisa postului este intocmita de seful direct al angajatului pentru care se face fisa postului .ele este in masura sa stabileasca ce vrea de la noul angajat.inspectorul de resurse gestioneaza fisa postului-adica se asigura ca este semnata de sef , manager, angajat ,si o pastreaza in dosarul personal al angajatului .

multumesc si o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara ginnyy ginnyy cum pot face dovada ca un salariat a luat la cunostinta de Regulamentul intern afisat la avizier? va multumesc! (vezi toată discuția)
Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati in acte (fisa post, ccm) paria paria In urma cu 1,5 ani m-am angajat la o societate privata unde am semnat doar CIM si, in iulie ac ROI. Acuma... in urma cu cateva zile mi s-a adus spre semnare ... (vezi toată discuția)