avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Care este durata minima maxima a unui partaj ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Care este durata minima maxima a unui partaj ?

Care este durata minima maxima a unui partaj (apartament, locuinta, bunuri comune) ?
In cele 2 cazuri:
1. Daca fostii casatoriti comunica intre ei (se inteleg cumva);
2. Daca fostii casatoriti nu comunica intre ei (nu exista cale de intelegere);

Cum se poate contesta o "decizie/hotarare" de partaj ?
Cat se poate tegiversa...?

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2009
loanabelciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 07:08, 5 Septembrie 2009
Minim as zice ca stie toata lumea cat poate dura = 1 termen!
Maxim eu zic ca depinde de "maiestria" avocatului partii care se vrea a fi incapatanata!:D
themis a scris:

V-as spune anecdota cu fiul de avocat, ...

O stiam de pe atunci si banuiam ca voi deveni cumva ...intruchiparea personajului tanar din banc. (in parte procesul fusese purtat si de un avocat cunoscut - de unde si strangerea de inima de a prelua dosarul).
Dar dupa ce T.Buc., pus in fata a unsprezece mostenitori descendenti din frati si surori - cu reprezentare si tot tacamul -, se face ca uita de partajul pe tulpina si subdivizia pe ramuri si imparte pe "cap de vita furajata" - cate 1/11 "ca sa ajunga la toata lumea" -, atunci ...mi s-a pus pata si am declarat eu recursul, fara a rata ocazia de a face un misto crunt in cererea aceea, atat cat sa se lipeasca de creierul "cititorilor" modalitatea corecta de impartire (pe care, de altfel, ar fi trebuit sa o stie de prin "clasa a IV-a").
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2009
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ginaelena ginaelena sunt divortata, am un minor incredintat spre crestere , partajul nu l-am facut cu fostul sot. avem bunuri cumparate in timpul casatoriei.o sa se imparta in mod ... (vezi toată discuția)
Partaj rogojina georgeta rogojina georgeta ce drept are sa mi ceara bani pe produsele cumparate impreuna cand eu sunt dispusa sa i dau ce vrea din casa? (vezi toată discuția)
Control judiciar ??? arcopal arcopal Buna ziua,intr-un dosar civil de \"partaj bunuri comune\" dupa ce instanta s-a pronuntat pe fond, s-a facut o cerere de indreptare eroare materiala si lamurire ... (vezi toată discuția)