avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Conditie micro- consultanta si management
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Conditie micro- consultanta si management

Buna ziua,
Cum putem identifica correct serviciile care intra in categoria consultant si management pentru in micro? De exemplu sunt interest daca serviciile de mentenanta la o instalatie electrica sau in server este considerat serviciu de consultant/ management.
As dori sa infiintez o firma cu CAEN 9511 sau/ si 4321.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 17:30, 9 Ianuarie 2017
Nu cred ca va incadrati la consultanta si management.

7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management
Aceasta clasa include acordarea de consultatii, indrumare si asistenta operationala pentru firme si alte organizatii pe probleme de management, cum ar fi: planificarea strategica si organizatorica, procese de retehnologizare, managementul schimbarilor, reducerea costurilor si alte probleme financiare; obiective si strategii de marketing; planificarea, si politici privind resursele umane; strategii de compensare si pensionare; planificarea productiei si planificarea controlului.
Aceste servicii pentru afaceri pot include consultanta, indrumare sau asistenta operationala pentru firme si servicii publice cu privire la:
-proiectarea metodelor sau procedurilor contabile, programe de contabilizare a costurilor, proceduri de control bugetar
-consultanta si asistenta acordata firmelor si serviciilor publice pentru planificare, organizare eficienta si control, managementul informatiei etc.
Aceasta clasa exclude:
-proiectarea de software (programe) pentru sisteme de contabilitate, vezi 6201
-consultanta si reprezentare juridica, vezi 6910
-activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal, vezi 6920
-activitati de consultanta legate de arhitectura si inginerie, vezi 7111; 7112
-activitati de consultanta legate de mediul inconjurator, agronomie, securitate si similare, vezi 7490
-activitati de consultanta privind selectia si plasarea fortei de munca, vezi 7810 -activitati de consultanta in invatamant, vezi 8560
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2017
Ana-Maria Pînzaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea activitatii de management in regim de micro-intreprindere razvan_calota razvan_calota Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti daca activitatea de [b]management[/b] - prestata ca si serviciu prin contract de management intre firme si nu prin ... (vezi toată discuția)
Schimbare forma de impozitare la caen 7420 suciugeorgeta suciugeorgeta o firma care are cod CAEN 7420 si este acum micro poate trece la profit doar pentru ca are acest caen??in care sunt incluse servici de consultanta? (vezi toată discuția)
Activitatea de dirigentie de santier este considerata consultanta? romi-m romi-m Intrebarea mea este daca activitatea de dirigentie de santier poate fi considerata consultanta? Am un SRL si asi dori sa stiu daca in cazul in care prestez ... (vezi toată discuția)