avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Calcul numar mediu de angajati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Calcul numar mediu de angajati

Buna ziua


care e numarul mediu de angajati ce se trece in bilantul pe 2016?

Cati angajati au fost la sfarsitul lunii decemrie 2016 sau cum se calculeaza?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 19:36, 9 Ianuarie 2017
Numarul mediu de salariati este dat de: (numar angajati existenti+numar angajati intrati-ang iesiti) / 365. Cel mai bine ar fi sa calculati pe fiecare luna in parte: (ang. existenti la 01 ale lunii + nr angajati intrati in luna respectiva- nr ang. iesiti) / nr zile din luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat!numarul mediu de salariati. Valentin_buzau Valentin_buzau Buna ziua! Intocmeam zilele trecute bilantul contabil pe 2010.Si am ajuns la sectiunea numarului mediu de salariati si nu stiu cum sa-l calculez. Ma poate ... (vezi toată discuția)
Numar de angajati WinstonSmith WinstonSmith O societate fara angajati, face formele de angajare incepand cu 29.12.2014 pentru 2 angajati cu norma intreaga. Pe parcursul anului 2015, raportarile pentru ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul concediu pre si postnatal AndreescuAlina AndreescuAlina Buna ziua! Imi puteti spune cum se calculeaza salariul in timpul concediului pre si postnatal? am anumite dubii de cum mi s-a calculat la locul de munca! In ... (vezi toată discuția)