LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului Accesează live evenimentul
Pledez pentru mentinerea sectiunii si fac o propunere: infiintarea unei sectiuni unde sa mutati Dv., administratori si moderatori, subiectele inflamate, sectiune care sa se cheme "Sectiunea de dat cu capul". Un fel de coltul cu coji de nuci, de pe vremuri, din scoli. Sau chiar "Coltul cu coji de nuci" :)
Daca observam, populatia sectiunii este perfect identica populatiilor blocurilor in care traim (unii au fugit de la comunB-)).Si discutiile se poarta uneori tot ca la usa..blocului.Sectiunea este atat de utila pe cat este de vizitata.Majoritatea se informeaza , inclusiv din excesele celor impatimiti ("victime" sau "responsabili") exact ca in realitatile pe care le traim.
Eu as zice ca merita sa continuam, incercand macar o educare privind manifestarile patimase iar acest lucru nu se poate prin desfiintarea suportului.
E bine ca cei care se autoconsidera infailibili detinatori ai adevarului/dreptatii , sa vada si parerea altora.Cei care nu suporta onorabil parerile altora, se elimina singuri (sau pot fi ajutati s-o faca:banned: ).Majoritatea insa, cred ca are de castigat .(macar idei sau informatii)
In sfarsit, adun si eu o serie de mesaje succesive in care bunul simt este nelipsit! Am fost tentat sa nu mai intervin niciodata, dupa ce am fost tratat necuviincos de cineva.Observ ca se intrezareste o coeziune care poate sa duca la o coalitie impotriva celor care delapideaza banii asociatiei de propietari. In fond, cam asta este subiectul in jurul caruia ne straduim aici. Nu?
Da, am zis coalitie! Nu se poate alt fel. Eu am epuizat toate posibilitatile. Primarie, Garda Financiara, Administratia finantelor publice. Au zis si altii pe acest site: daca asociatiile nu contribuie la bugetul de stat sau al primariei, suntem ignorati complet.
Totusi, unii "cotizeaza" pe undeva!!! Se simte si se observa din cuprinsul adreselor de raspuns comunicate, cum se trage vartos de unul din talerele balantei dreptatii inclinand-o catre cei care au posibilitatea de a "cotiza"
Am speranta ca impreuna vom gasi solutia cuvenita.
Multumiri administratorilor de sait, cu rugamintea de a contiua! Ca poate iese!
Cu stima, pentru toti care colaboreaza cu buna intentie! Tony.
Catre elga 50, care intreaba :"Ce sa iasa?" Este greu de explicat cui nu pricepe din prima. M-am gandit ca poate iese ceva mai mult decat din "Panoul in care dai cu capul" utilizatorului elga. Nu capul, ci propunerea utilizatorului. Priceput? Va stau cu placere la dispozitie si pentru alte asemenea intrebari. Tony.
Nu inteleg..ca de obicei..este un site in care legislatia trebuia sa fie pe primul plan,dar nu au fost decat parerile..unora care nici nu au trecut pe langa legislatie,si care si apara ..drepturile obtinute..in timp ,de la proprietarii in necunostinta de cauza...
Trebuia sa se raspunda la intrebari cu aplicarea legii...dar multi si...cunoscatori,au cautat sa si creasca punctajul,greseala facuta de administrator prin aplicarea notatiei... Singurul avantaj de pe acest site a fost faptul incurajator ca peste tot in tara...sunt aceleasi probleme in asociatii,unde unii ii fura pe ceilalti,si cu ajutorul celor desemnati de stat sa ne ajute. Asa ca ..nu este o mare pierdere...