avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Informatii casatorie cu un cetatean turc
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Informatii casatorie cu un cetatean turc

Buna, numele meu este Raluca si de aproape 4 ani am o relatie cu un cetatean turc. Am decis sa ne casatorim, insa dupa cum bine stiti, informatiile cu privire la documentele necesare casatoriei nu sunt tocmai exacte. Totodata, as dori sa stiu cum isi poate lua viitorul meu sot permisul de rezidenta si daca va lucra in Romania , ii va mai fi necesar un permis de munca? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)
Viza si rezidenta nitadunca1976 nitadunca1976 Buna ziua daca cineva poate sa ma ajute ,pe 10 mai voi avea casatoria civila cu un cetatean turc.Dupa casatorie de ce acte am nevoie pentru a obtine rezidenta ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere cetateni turci Danaelena47 Danaelena47 Buna dimineata. Ma numesc Dana, cetatean roman si am o situatie pe care v-o supun atentiei. In anii 90 am locuit in Turcia . Acolo am cunoscut un cetatean turc ... (vezi toată discuția)