avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... conducta transgaz pe teren meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

conducta transgaz pe teren meu

bunaziua. am cumparat un teren in jud Ilfov. este intravilan,si nu am fost imformat din timp ca in subsolul terenului achizitionat trece o conducta Transgaz. voiam sa construiesc o casa de vara si un garaj. am obtinut toate avizele favorabile, mai putin de la transgaz care ma informeaza ca pe acel teren NU am voie sa construiesc nimic.cum pot fi despagubit de Transgaz si sb ce forma??pot percepe chirie sau despagubire cu valoarea terenului???
va multumesc anticipat. pot primi un raspuns in posta electronica pe adresa -petredan07@yahoo.com-??
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2017
petredan, utilizator
Cel mai recent răspuns: petredan , utilizator 21:43, 13 Ianuarie 2017
Dati in judecata vechiul proprietar ca va ascuns acest lucru si sa va restituie banii .
Ideea este ca nu vreau sa plec de acolo ptr ca am făcut investiții. Și nici fostul proprietar nu a știut. Au fost sere pe vremuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri/chirie pt conducta transgaz pe terenul meu sorin888 sorin888 Buna ziua, am un teren cumparat de mai multi ani. La vremea aceea, era extravilan agricol. Acum primaria l-a trecut in intravilan, am cerut certificat de ... (vezi toată discuția)
Viciu ascuns Bachus20 Bachus20 Recent am cumparat un teren (initial inregistrat in titlul de proprietate drept extravilan, in urma efectuarii schitei cadastrale din banii vanzatorului a fost ... (vezi toată discuția)
Societate de gaz incalca proprietatile ionutlir75 ionutlir75 Buna, Am o problema cu Transgaz, am un teren de 9600 mp, in afara Bucurestiului la 25 km, Agentia de transport a gazului prin conducte in Romania a facut un ... (vezi toată discuția)