avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatenia copilului minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatenia copilului minor

Va rog sa ma lumineze cineva: la nasterea copilului, eu (tatãl), deja redobîndisem cetățenia română (de aproximativ un an, în 2012-2013). Soția a redobîndit cetățenia în 2015, cînd copilul avea aproape un an(copilul e născut în 2014). Din primele zile după naștere am reușit să îi perfectez fără nici o problemă certificatul de naștere. Pașaportul i l-am perfectat în 2016, la fel fără nici o problemă. Întrebarea mea: la prelungirea pașaportului ne vom pomeni în situația în care copilul de fapt ,,nu are cetățenie", sau pot dormi liniștit. Mersi anticipat pentru orice infprmație
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:52, 16 Ianuarie 2017
Stati linistit, nu e cazul la dvs. Problema e la cei care aveau copii la data dovandirii cetateniei si au uitat sa-i treaca si pe ei in certificatul de cetatenie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean roman si nu chiar imiron1981 imiron1981 Buna ziua, Intervin si eu pentru o cunostinta cu o problema despre cetatenia copiilor ei, este o problema ce o au foarte multi cetateni romani. O ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pentru copil minor adryea11 adryea11 Buna ziua, ma numesc Ecaterina (cetatean a Rep.Moldova), am redobindit cetatenia romana si depus juramintul in 2014 dupa nasterea copilului insa copilul nu a ... (vezi toată discuția)
Clarificarea cetateniei romane dobindita in 2001 Oriela Oriela Buna ziua, Am o situatie neobisnuita si inafara de informatii utile pe care poate nu le cunosc inca, as vrea sa aduc la evidenta altora posibil in aceiasi ... (vezi toată discuția)