nuami29 a scris:
Banii...daca nu ar fi existat, i-am fi inventat!B-)
Oricat de multi bani am avea tot nu ar fi suficienti! Sta in firea omului (si in special a romanului) sa se planga vesnic de vreun neajuns!
Sincer cred ca daca ai alte lucruri in viata care te multumesc (familie, iubire, prieteni adevarati) lipsa banilor nu e un motiv de disperare!:dance3:
Don't Worry, Be Happy!
Sursa de bani este vitala pentru a merge mai departe !
Acestia,nu vin ...fara munca asidua.
Exista si dote...donatii...succesiuni...-insa acestea sunt tot din munca(a altora...e drept)..insa tot activand in viata !
Norocul...LOTO-de exemplu....este o "forma "de a castiga sume nemeritate (doar ...hazard).
Si in asemenea situatii....trebuie sa fii chibzuit !
Acolo...unde nu mai asezi inca o "hartiuta"macar...sacul /cutia de valori scade treptat si...ajungi ca sa nu mai ai nimic...fara sa fii cumpatat ori sa investesti in ceva util care sa prospere.
Nimic nu vine pe tava de la...D-zeu (cum afirma unii....)
Aceasta _Teorie....inventata de romani...este o "legenda fictiva iluzorie".
Banii se fac in familie,prin educatia urmasilor in acelasi sens :-constructiv-.
Prietenii...te vad atata timp cat ai resurse financiare...
Dupa un colaps financiar...nu mai ai asa ceva....
Interesul...poarta fesul !...si cred ca sunt in asentimentul multor persoane prin aceasta opinie.
Boala romaniei este in prezent-Depresia- din cauza starii materiale in primul rand...deci....
Banii inseamna -in aceste cazuri multiple-o sursa a supravietuirii.
Cand esti in viata pe post de "intretinut"....desigur ca nu se poate evalua adevarata necesitate a banilor.
Succes mult pentru cei care stiu cum se castiga un salariu decent si sunt chibzuiti in supravietuire !
O zi minunata si un Weekend perfect !-
Deviza zilei:-"Cu bani in buzunar Weekendul este super....!"
cu respect si consideratie,
rodica_post