avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil-SRL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil-SRL

Buna ziua
O persoana aflata in concediu crestere copil poate infiinta un SRL si sa figureze ca administrator in cadrul firmei respective?
In acest caz indemnizatia de concediu crestere copil va fi afectata in vreun fel?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 16 Ianuarie 2017
Da, poate infiinta un SRL si sa figureze ca administrator/asociat.

Indemnizatia de concediu crestere copil va fi afectata numai daca va realiza venituri mai mari decat de trei ori cuantumul minim al indemnizaţiei (pana la 01.02.2017 - maxim 3189 lei/an calendaristic , incepand cu 01.02.2017 - maxim 3699 lei/an calendaristic )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl in timpul concediului de cresterea copilului DanaMaria16 DanaMaria16 Sunt in concediul de cresterea copilului si doresc sa deschid un SRL . Se poate? Pot fi si administrator? Pot avea activitate pe SRL fara sa imi pierd ... (vezi toată discuția)
Indemnizație popadana52a@yahoo.com popadana52a@yahoo.com În cazul în care părintele care rămâne în concediu de maternitate are 2 locuri de muncă legal (al doilea colaborare -parttaim) mai poate lucra la al ... (vezi toată discuția)
Venituri realizate in timpul concediului de crestere copil alexandra_19 alexandra_19 Buna ziua. Am fost angajata la 2 firme si dupa terminarea concediului de lauzie mi-am suspendat activitatea la ambele firme pentru a putea beneficia de ... (vezi toată discuția)