Lumea nu poate fi schimbata de o persoana care a citit macar o poezie de Mircea Cartarescu si 30 de persoane din jurul ei nici nu au auzit de el!
Citez din Vot de disperare ( de Mircea Cartarescu ) Vineri, 28 noiembrie 2008
"Urmas al partidului comunist, devenit un ghem de ticalosie si coruptie, PSD nu merita sa existe. Daca a reprezentat vreodata pe cineva sau ceva, el tocmai asta a reprezentat: inapoierea noastra nationala, masa rurala, slab educata, smecheria noastra, furtul propriei caciuli, tot ce face sa fim, din toate punctele de vedere, in coada Europei. PSD mi s-a parut mereu, sub toate avatarele sale de 18 ani incoace, partea intunecata a vietii noastre politice, povara care ne trage, orice-am face, inapoi. In loc de zdrobirea hidrei care-acum nu ne lasa sa traim, stim cu totii in ce circ ne-am petrecut ultimii ani.
Eu, personal, continui sa-l vad in spatele acestei uriase manevre pe Dinu Patriciu, cel care, odata cu Alianta D.A., a distrus sperantele noastre de europenizare rapida si eficienta. Nu sunt partizanul teoriilor conspiratiei, totusi inclin sa vad aici, odata cu multi altii, mana Rusiei, in cele din urma. Daca n-ar fi asa, ar fi inexplicabila tradarea liberala, trecerea liberalilor de partea PSD, cu care vor ajunge probabil la guvernare, implinind visul de aur al magnatului sus-amintit."
Votati schimbare, daca doriti schimbare si daca parerea mea conteaza atunci ma alatur lui adriantot, care a scris:
Daca nu mai apar si alti candidati surpriza, eu votez cu liberalul Crin Antonescu.
Dar mai avem timp sa ne gandim si poate apar si alti candidati.