avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

Sotul meu a mai fost casatorit,sotia a murit are 2 copii ,cu mie mai are inca 2 tot ce a fost din prima casatorie le-am lasat copiilor din prima casatorie ,noi avem un apartament, masina nu asi mai vrea ca, copii lui din prima casatorie sa mai aiba dreptul la ce am facut impreuna. Ce fel de acte sa fac care sa nu pot fi date peste cap in situatia in care se intimpla ceva cu sotul meu.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 13:34, 17 Ianuarie 2017
sotul dvs poate lasa un testament, le lasa copiilor ce e al lui cu prima sotie si dvs si copiilor dvs, ce are el din a doua casatorie.
In ce forma le ati lasat copiilor din prima casatorie bunurile? le a vandut, donat tatal lor, adica sotul dvs?
sau cum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire apartament - vreau sa las un apartament unicului meu nepot ... ghiumusa ghiumusa vanzare cumparare apartament vreau sa las un apartament unicului meu nepot,care este casatorit si are un copil doresc ca nimeni sa nu beneficieze de ... (vezi toată discuția)
Impartire mostenire Cornelisaila Cornelisaila Cum se împarte mostenirea rămasă in urma morții unui cuplu cu copii din casatorii anterioare? (bărbatul are 4 copii adulti si a lucrat in campul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma sfătuiți cum este mai sigur și mai ... Liviur83 Liviur83 Buna ziua! Va rog sa ma sfătuiți cum este mai sigur și mai ieftin ...tatal meu vrea sa treacă niște bunurile pe mine , testamentul este o varianta mai ... (vezi toată discuția)