romascanu a scris:
Slava Domnului! Iata ca mai e cineva care imi sustine punctul de vedere.
Mai fratilor:
1. Intrebarea este pusa de un ANGAJATOR (daca intrebarea era pusa de salariatul care nu putea sa-si convinga altfel angajatorul, eu insami i-as fi spus: "dai in cap" cu o hotarare de sistare, pentru ca alta varianta nu ai de al convinge pe cel pe care nu-l conving decat argumentele lui)
2. Daca angajatorul e luminat si se pare ca (sau cel putin asa pricepu-i eu) ar fi pe cale sa/ar fi posibil sa obtina o declaratie scrisa din partea CREDITORULUI obligatiei de intretienere care sa arate ca s-a indeplinit conditia de TERMINARE a studiilor...
...Atunci:
- de ce trimiteti debitorul (tatal) sa obtina in instanta in contra creditorului (fiica)ceea ce ar putea obtine si intelegandu-se ca oamenii? Adica constatarea terminarii studiilor?
Eu asta nu pricep !!
Daca in dispozitivul hotararii scrie ceva in sensul ca, va plati pensie de intretinere pana la terminarea studiilor si hotararea s-a dat ulterior majoratului este obligatorie fara doar si poate o hotarare judecatoreasca de sistare a pensiei de intretinere.
Notarul public nu are competenta instituita prin lege de a constata ca hotararea judecatoreasca trebuie sa isi inceteze efectele.
Poate sa existe si ipoteza unei intelegeri frauduloase care trebuie verificata de instanta de judecata, ceea ce notarul iarasi nu are competenta instituita prin lege de a verifica.
Daca hotararea a fost data in minorat atunci se poate discuta despre o simpla dovada notariala sau chiar atestata de avocat conform legii.
Spre exemplu, ( fara legatura concretat cu speta expusa) o dovada in sensul ca minora a implinit 18 ani, un certificat de nastere legalizat la notar.
avocat Claudiu Lascoschi