avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime

Buna ziua,in urma concedierii de la societatea unde am lucrat ,motivele firmei fiind deficiente economico-financiare,inainte cu 4 zile terminarii perioadei de preaviz de 20 zile ,am solicitat o adeverinta de vechime prin email societatii. Stiu ca termenul de eliberare este de 15 zile.Avand in vedere ca aceasta cerere a fost transmisa pe email,este valabila?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 18 Ianuarie 2017
Se poate lua in considerare cererea dvs de catre angajator.
Se poate lua in considerare numai daca angajatorul este de buna credinta,nu?Daca este asa legea este interpretabila.Avand in vedere acest drept prevazut de a cere adeverinta de vechime,ultima varianta este de a cere in scris,corect?Multumesc!
Intr-adevar, legea scrie doar ca solicitarea trebuie sa fie scrisa si nu face referire la email .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca optez pentru efectuarea previzului in format 10 zile a 8 ore/zi ,in locul a 20 zile a 4 ore/zi,cand se finalizeaza perioada preavizului? danuttunad danuttunad Buna ziua, In data de 16.12.2011 am primit o notificare(care are numar de inregistrare dat de catre angajator)prin care imi este adus la cunostiinta faptul ca ... (vezi toată discuția)
Abatere disciplinara gravida ami.duca@yahoo.com ami.duca@yahoo.com Buna ziua! Sunt gravida in 5 luni, am instiintat in scris angajatorul acum 3 luni. De curand mi a inaintat notificare de preaviz, i am transmis ca m am ... (vezi toată discuția)
Dosar somaj ramonarav ramonarav Buna ziua, Revin cu un subiect de actualitate...din pacate. Pe scurt: am incheiat raportul contractual cu societatea angajatoare in urma deciziei de ... (vezi toată discuția)