avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare de destinatie apartament ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare de destinatie apartament ANL

Unui apartament situat in bloc ANL, i se poate schimba destinatia? Adica in loc sa fie inchiriat tinerilor pana la 35 de ani sa fie destinat altor activitati?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:35, 18 Ianuarie 2017
Prin contractul de inchiriere spatiul are destinatia de locuinta
Numai proprietarul=primaria are dreptul sa schimbe destinatia spatiului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de prorietari @ constructie boxe bloc anl terentetalharu terentetalharu Buna ziua, sunt proprietarul unui apartament într-un bloc ANL pentru tineri în carterul Brâncuși, blocul este locuit de 6 proprietari și 35 ... (vezi toată discuția)
Întrebare legată de locuința anl : ipoteza : - in orașul ... nicoctavia nicoctavia Întrebare legată de locuința ANL : ipoteza : - in orașul meu urmează sa se finalizeze un bloc ANL ( primul bloc ANL) , nu au mai fost blocuri ANL ... (vezi toată discuția)
regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)