avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inchidere ct.456 decontari cu actionari
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inchidere ct.456 decontari cu actionari

Buna ziua
Am sold creditor la ct.456.Firma este infiintata din 1996 ,am preluat o cu acest sold la 456 si nu stiu de unde provine.Ce nota contabila sau procedura ar trebui sa fac ca sa inchid contul?
Cel mai recent răspuns: mikitud , utilizator 21:39, 18 Ianuarie 2017
pot mari capitalul social cu soldul creditor al ct 456?
Buna seara,
Trebuie sa cautati in evidentele contabile ca sa vedeti ce reprezinta soldul contului. Capitalul social se majoreaza cu aport in bani sau in natura , nu cu soldul unui cont.
soldul este mai vechi de 15 ani este imposibil sa constat provenienta lui,dar cred ca reprezinta o creditare a unui fost asociat contata gresit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de cont Gabi Cm Gabi Cm Buna! O intrebare din contabilitate financiara. Daca am contul 456 pentru care trebuie sa fac Fisa de Cont, cum il iau pe 456, cu functie contabila de ... (vezi toată discuția)
Aport capital social mikitud mikitud am o societate srl (cu doi asociati) soldul raportului de gestiune a scazut foarte mult cum pot creste soldul lui 371? prin aport la capitalul social si ... (vezi toată discuția)
Constituire capital aivilale aivilale buna ziua,am inregistrat aportul la capital in cont 456 pe credit la casa am program saga ,in registru apare la sold dar in balanta de verificare la sold ... (vezi toată discuția)