Ce sa raspund eu si copiii mei, in varsta de 21, respectiv 19,5 ani acum, cand tatal lor, de care am divortat cand cel mai mic avea cca 7luni, ne cere sa acceptam efectuarea testului de paternitate...motivand aceasta cu faptul ca actuala nevasta ii tot "scoate ochii" cu "de unde stii ca sunt ai tai?" (Ambii urmeaza o forma de invatamant la zi si deci, le plateste o pensie alimentara....)
Multumesc !
Oare in toata aceasta perioada ,...adica de peste 19 ani de cand s-a nascut cel de al doilea copil si nu putea sa ceara efectuarea testului ADN in vederea stabilirii paternitatii?
Este dureros ca face acest lucru....vorba dvs : Egoismul lui dovedit pana acum.... Explicatiile copiilor care este situatia si nu efectuati acest test....atat el cat si sotia lui actuala ar trebui sa se resemneze si el sa plateasca pensie de intretinere in continure.
Atat timp cat sunt sigura de paternitatea copiilor mei si nu am nimic de ascuns, nu as avea nimic impotriva efectuarii acestor teste, rezultatul va fi acelasi. Un motiv in plus pentru ca acesta sa nu se mai indoiasca. Daca tatal este dispus sa isi arunce banii pe fereastra facand aceste teste, problema lui, numai ca as solicita ca testele sa fie repetate la vreo 3 laboratoare diferite.
Din punct de vede legal , tatal nici n ar mai putea cere efectuarea acestui test, termenul s-a prescris de mult. Copiii insa pot sa ceara efectuarea testului.Depinde , daca ei vor fi suficient de orgoliosi, pot sa o faca. Tatal insa este influentat de actuala sotie, sunt convinsa ca in sufletul lui cunoasta adevarul.
Test paternitate
daniel2307
Buna ziua, as vrea sa comentez si eu o problema si daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Fratele meu a avut o relatie super trecatoare cu o fata din care a ... (vezi toată discuția)