Ce sa raspund eu si copiii mei, in varsta de 21, respectiv 19,5 ani acum, cand tatal lor, de care am divortat cand cel mai mic avea cca 7luni, ne cere sa acceptam efectuarea testului de paternitate...motivand aceasta cu faptul ca actuala nevasta ii tot "scoate ochii" cu "de unde stii ca sunt ai tai?" (Ambii urmeaza o forma de invatamant la zi si deci, le plateste o pensie alimentara....)
Multumesc !
Aici este vorba de rautatea sotiei, si acest lucru il stiti.Nu va faceti nici un fel de problema , termenul s a prescris, copiii sa nu fie de acord cu efectuarea testului, in rest numai bine. :thumbup:
Doamna, haideti sa o mai lasam cu influentele. Ar trebui sa terminam o data cu aceasta mentalitate. Pana la urma, in fata legii suntem cu totii egali, indiferent de pozitia sociala . Trebuie sa primeze legea si adevarul si depinde si de noi, in foarte mare masura. Sotul dvs. are doar o functie acolo unde o are. Si sa nu uitam ca este efemera.Maine -poimaine va redeveni poate un individ din clasa clasa de mijloc. Intr-o zi poate copiii acestia pe care cauta sa ii renege ii vor deveni singurul sprijin. De aceea este bine sa ne ferim de orice infatuare, sa ne mai impaunam atunci cand ne vedem indeva de unde privim de sus: va fi de scurta durata, apoi, altcineva va fi acolo in locul nostru. Nu este om acela care crede ca va fi etern intr-o functie de unde crede ca i se cuvine totul, drept sau nedrept. . Si nu uitati ca exista si raspunderea acelora care vor indrazni sa falsifice rezultatele vreunui test.
Dincolo de toate, va spun ca eu nu cred ca va recurge totusi la acest gest, sui asta tocmai datorita pozitiei pe care spuneti ca o are. Ar fi o publicitate negativa si i-ar putea afecta imaginea ,la care cred ca tine.
Test paternitate
daniel2307
Buna ziua, as vrea sa comentez si eu o problema si daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Fratele meu a avut o relatie super trecatoare cu o fata din care a ... (vezi toată discuția)