avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RATE VS POPRIRE la aceeasi banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RATE VS POPRIRE la aceeasi banca

Buna ziua,

Daca am un credit ipotecar cu rate pentru urmatorii 20 ani si aceeasi banca va castiga un proces in urma caruia voi avea o suma de plata (pana in 4000 euro) aceasta suma va fi poprita la angajatorul meu cu un sfert din salariu sau se vor duce si banii pe care ii voi vira in contul ratei, la suma poprita?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alexandradian_a@yahoo.com , utilizator 15:45, 19 Ianuarie 2017
Cand va incepe executarea silita solicitati sa se puna poprire pe 1/4 din salariu, in acord cu creditorul, altfel executorul va face adresa la banci pentru poprirea oricaror sume s-ar gasi in cont.
Urmeaza sa semnez un act aditional cu aceasta banca, pot cere sa fie inclus un articol in acest AA cu situatia in care vor exista sume castigate in instanta, (eventual mentionat dosarul care este pe rol) sa fie poprite doar din salariu cu 1/4 ?
Daca spuneti ca astfel nu mi se opresc si banii de rate pentru sumele poprite...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire bruneta89 bruneta89 buna seara as dori sa stiu am primit acasa o executare silita prin care este specificat urmarirea bunurilor mobile. la munca inca nu a ajuns institare azi ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un raspuns urgent! s_alice s_alice Tatalui meu i s-a facut proprire pe salar din cauza girari unui coleg....ii opresc lunar cate 380 ron lunar ( suma debitului este de 16000 ron) acesta ... (vezi toată discuția)
Executare silita MonicaMal MonicaMal Buna seara. Am si eu o intrebare. Am 2 credite (Lei si Euro) la banci diferite. Cel in lei a intrat in executare silita, si s-a facut 1/3 poprire pe salar. Din ... (vezi toată discuția)