avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social societate

buna seara,
cum se procedeaza pentru schimbarea sediului social al societatii?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:06, 19 Ianuarie 2017
Se face o hotărâre a asociatului unic sau o hotărâre AGA, după caz, prin care se decide schimbarea sediului social de la adresa din___ la adresa din ________. Dovada noului sediu social se face cu un titlu de proprietate, contract de închiriere, contract de comodat etc.
Este necesar să autorizați activitățile pe care doriți să le desfășurați la sediul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea sediului social dintr-un judet in altul Razvy23 Razvy23 Salut , as dori sa schimb sediul social al unei firme cu profil agricol dintr-un judet in altul , care ar fi pasii ? Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Modificari societate inspectorhr inspectorhr ]Doresc sa stiu urmatoarele: 1-cat costa si ce documente imi trebuiesc pentru cesionarea partilor sociale la un SRL,unde dintre cei doi asociati existenti va ... (vezi toată discuția)
Sediu ion_ceci ion_ceci Am urmatoarele probleme: 1. Ce se intampla daca eu si asociatul meu nu ne intelegem cu privire la schimbarea administratorului sau la alta problema ce ... (vezi toată discuția)