avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contabilitate si informatica de gestiune este ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contabilitate si informatica de gestiune este compatibila cu functia de informatician?

Sunt absolventa a facultatii de Management Financiar Contabil, specializarea Contabilitate si informatica de gestiune, Univesitatea Spiru Haret Bucuresti - promotia 2009, facultate acreditata. Momentan sunt incadrata pe postul de informatician la un liceu.
As dori sa stiu daca functia pe care o detin este compatibila cu specializare pe care am absolvit-o si care este baza legala pentru a fi platita corespunzator studiilor finalizate.
Mentionez ca in prezent sunt platita cu studii medii.
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2009
valentina_luciana, utilizator
Cel mai recent răspuns: valentina_luciana , utilizator 09:23, 8 Septembrie 2009
Sunt doua specializari distincte singura legatura fiind cunostiintele de informatica. Pentru a fi incadrata cu studii superioare trebuie sa vi absolvit studii de informatica si de asemenea ca postul sa fie prevazut cu studii superioare
Multumesc pentru raspuns dar de ce pentru postul de profesor de informatica, tehnologia informatiei se pot inscrie la conscurs absolventi ai domeniului Economic, specializarea Contabilitate si informatica de gestiune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pentru angajati din domeniul it IonDinica IonDinica Buna ziua, Din cautarile mele online si ce am vazut in Ordinul MFP nr. 748/2004 + Ordinul MFP nr. 1479/2013 nu se specifica facultatea ci doar ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe cartea de munca andu12 andu12 buna ziua. am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)