avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda penala transformata in inchisoare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda penala transformata in inchisoare

Daca sotul meu a avut o anenda penala de 21616 din care a platit si mai are 4109 si termenul de plata a expirat a primit axi o citatie in care i se cere pe data de 14 -02-2017 sa se duca la judecatorie pentru inlocuirea amenzi cu inchisoare ce se va intampla ? Dupa noul cod scapa ? Daca poate raspunde cineva in termeni nostri ca nu inteleg legile va rog multumim
Cel mai recent răspuns: @stanescu , utilizator 13:11, 20 Ianuarie 2017
Ma poate ajuta cineva? Sotul meu a primit o amenda penala din bulgaria la prins la vama cu niste haine in urma acestei fapte ia venit in romania o amenda penala de 21616 lei am facut esalonare si a trebuit sa platim 901 lei pe luna 2 ani el fiind angajat si avand salariu minim pe economie am platit dar ne-a mai ramas 4109 lei dupa expirarea termenului noi avem 2 copii impreuna de 5 respectiv 3 ani si el este singurul salariat deci nu prea am avut de unde plati si totusi am dat azi mi.a venit o citatie ca este chemat pe data de 14 -02-2017 la judecatorie pt inlocuirea pedepsei cu inchisoare ce poate sa i se intample dupa noul cod penal mai ne pit acorda termen la plata amenzi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt - elvetia Mihai_alexandru Mihai_alexandru Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)
Pronuntare ka un dosar penal bogdanvlaicu bogdanvlaicu Buna ziua. Ma puteti ajuta si pe mine va rog? Nu inteleg care este sentinta finala din aceasta pronuntare, Lamuriti-ma va rog. Ora estimata: ... (vezi toată discuția)
Amenda aplicata de politia de frontiera Simona.Teschere Simona.Teschere buna ziua, amenda data de politia de frontiera este contraventionala? daca nu se achita se pun penalizari? Sau se prescrie peste o anumita perioada de time? (vezi toată discuția)