La locul de munca al iubitei mele se fac presiuni cu demisiile. In sensul ca vine o persoana si ii/le streseaza/preseaza sa-si dea demisia. Vine cu o hartie gata completata cu demisia si ii preseaza sa semneze. Unii/unele chiar au picat in plasa si au semnat. Problema e ca iubita mea este foarte stresata din cauza asta, nu vrea sa-si dea demisia, ii place jobul respectiv si in plus se mai si gaseste greu in domeniu.
Intrebarea mea e daca este in regula sa inregistreze persoana respectiva care face aceste presiuni cu scopul de-a pastra inregistrarea in caz ca se ajunge in instanta judecatoreasca. Vrem sa stim daca o concediaza (pentru ca demisia e clar ca nu o va semna nici in ruptul capului) si daca mergem sa contestam in instanta judecatoreasca aceasta ipotetica concediere... daca este in regula sa ne folosim de eventuale inregistrari audio. Pana in acest moment nu am facut asa ceva, dar vrem sa stim daca este in regula sa ne apucam.
Din ce-am citit pe internet am inteles ca nu prea e in regula, dar postarile pe care le-am gasit sunt de cativa ani. Ne intrebam daca nu cumva intre timp s-au mai schimbat legile.
Va rugam, asadar, sa ne ajutati cu un raspuns cat mai la obiect. Va multumim anticipat!
Se aplica amenda dacă se suna la 112 și dacă intra hoții cu cuțite peste om in casa și nu sunt prinși.
Dacă hoții sunt impuscati se considera legitima apărare.
Dacă legea prevede ca și proba urmează a se analiza la judecata dacă e sau nu legal cum s-a procedat înseamnă că urmează a se aprecia.
V-am dat exemple ca sa înțelegeți ca ceea ce contează este cum se prezintă argumentele și nu cum spun unii sau alții...