avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

se poate divorta daca sotul nu este de acord sau nu se prezinta la tribunal?
multumesc mult.
in procesul de divort este obligatorie prezenta reclamantului .
daca paratul nu se prezinta la termenele de judecata , divortul se poate pronunta si in lipsa acestuia .
succes!
Si daca am domiciliul permanent in RFG, este prezenta mea ca reclamant la divort obligatorie?
da#-o
Da. Puteti mandata un avocat, iar in continutul acelei procuri sa specificati ca doriti desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotiei si in subsidiar , daca din probatoriile pe care le solicitati si vi se incuviinteaza de catre instanta reiese si culpa d.-stra., atunci instanta sa se pronunte pe culpa comuna.A tentie trebuie sa traduceti toate actele pe care le depuneti in instanta daca aveti dubla cetatenie si sa faceti dovada ca aveti domiciliul sau resedinta in Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa divort sally_daisy sally_daisy Buna ziua, 1. As dori sa stiu ce taxe trebuie platite pentru a deschide o actiune de divort si unde anume (eventual in ce cont). 2. Sotul meu nu este de ... (vezi toată discuția)
Divort elisabeta5 elisabeta5 Dupa 21 ani de casnicie doresc sa divortez. In cazul in care nu pot prin acord, pot invoca doar nepotrivirea de caracter? Este necesara prezenta paratului la ... (vezi toată discuția)
De acord cu divortul, dar refuza prezentarea in instanta . maneanicoleta2006 maneanicoleta2006 Buna ziua ! Am avut astazi primul termen de judecata in dosarul de divort. Desi sotul meu a fost in acord cu mine si a promis ca se prezinta la primul ... (vezi toată discuția)