Florentina Mihaela 
	    	Utilizator

Florentina Mihaela 
	    	Utilizator	    

Florentina Mihaela, utilizator
 Florentina Mihaela, utilizator 	
			 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 alexandrina46	                   

Buna ziua.
      Am ales astazi, sa ma adresez dvs.in speranta ca ma veti putea ajuta sa rezolv urmatoarea speta.
      Sunt pensionara cu ... (vezi toată discuția)
	                    alexandrina46	                   

Buna ziua.
      Am ales astazi, sa ma adresez dvs.in speranta ca ma veti putea ajuta sa rezolv urmatoarea speta.
      Sunt pensionara cu ... (vezi toată discuția)

machita	                   

Tata socru are arterita si i s-a amputat laba piciorului,poate beneficia de pensie de handicap?eu pot fi ca ingrijitoare[insotitoare]pentru dumnealui,cu carte ... (vezi toată discuția)
	                    machita	                   

Tata socru are arterita si i s-a amputat laba piciorului,poate beneficia de pensie de handicap?eu pot fi ca ingrijitoare[insotitoare]pentru dumnealui,cu carte ... (vezi toată discuția)

nukarela	                   

UN SRL CARE ARE OBIECT UNIC DE ACTIVITATE SERVICII MEDICALE DACA DEPASESTE CIFRA DE AFACERI DE 65000 EURO INTR-UN AN DEVINE PLATITOR DE TVA? (vezi toată discuția)
	                    nukarela	                   

UN SRL CARE ARE OBIECT UNIC DE ACTIVITATE SERVICII MEDICALE DACA DEPASESTE CIFRA DE AFACERI DE 65000 EURO INTR-UN AN DEVINE PLATITOR DE TVA? (vezi toată discuția)