avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Raspuns Asociatie Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Raspuns Asociatie Proprietari

Buna ziua.
Am adresat asociatiei de proprietare o solicitare scrisa si cu toate ca au trecut mai bine de 30 zile nu am primit raspuns. Unde trebuie sa ma adresez pentru a constrange asociatia/presedintele sa poata raspunde solicitarii mele?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:06, 7 Februarie 2017
Discutati cu presedintele asociatiei, cu membrii comitetului, cu cenzorul. Discutati si cu vecinii dumneavoastra si convocati o adunare generala. Este obligatoriu, conform legii 230/2007 sa aiba loc cel putin o adunare generala pe an, in primul trimestru al anului.
Sesizati serviciul asociatii de proprietari din primarie daca sunteti convinsi ca nu s-a tinut adunarea generala anuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie fara cenzor marlenus71 marlenus71 De un an cenzorul nu a mai verificat actele asociatiei. La solicitarea verbala a administratorului, cenzorul solicita mai multi bani pt. efectuarea ... (vezi toată discuția)
Anulare indemnizatie presedinte simonadrg simonadrg In 2008 presedintele unei asocoatii de proprietari si-a stabilit salariul de 400 de lei/luna la o sedinta la care au participat doar 10 persoane din totalul de ... (vezi toată discuția)
Altercatii cu administratorul de asociatie de bloc utilizator-1 utilizator-1 as dori informatii in cazul in care adminstratorul nu este de acord cu planificarea unei sedinte de asocatie la sugestia unui locator; sedintele se fac o data ... (vezi toată discuția)