avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... titlul executoriu european
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

titlul executoriu european

ieri s-a judecat somatie de plata cu firma italia , cel mai probabil se va admite cererea
as vrea cateva detalii despre titlul executoriu european .....
se cere emiterea acestuia de la prima instanta ( tribunalul roman ) , ce urmeaza , tribunalul il elibereaza creditorului . cine il trimite la instanta de executare din italia , creditorul sau tribunalul
instanta de executare din italia va lua toate masurile necesare pt executare sau e ca la noi , tr sa mearga creditorul la executor ......
ce taxe implica aceasta procedura ?
deci va trebui procedura similara somatiei de plata efectuata in Austria sau merge efectuata si in Romania ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare debitor strainatate- somatie europeana de plata ODA1 ODA1 Buna ziua, Cui ne adresam pentru executarea unui client/debitor cu sediul in stat membru UE, in baza unei hotarari judecatoresti - soamtie europeana de plata ... (vezi toată discuția)
Somatia de plata si falimentul ENGFULL ENGFULL am obtinut o somatie de plata pentru o firma din italia - sentinta din 07.09 tocmai ma pregateam sa solicit emiterea unui titlu executoriu european cand ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata europeana ENGFULL ENGFULL buna ziua sunt novice in legislatie dar mai ales in practica \"europeana \" in schimb ma confrunt cu diverse dosare cu \"straini \" in principal de ... (vezi toată discuția)