avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum divortez fiind casatorit in Irlanda?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum divortez fiind casatorit in Irlanda?

Sunt cetatean roman , m am casatorit cu o cetateana irlandeza in Irlanda. Locuim in Emiratele Arabe cu cei 2 copii. Cum pot obtine divortul? Pot divorta in Romania? Divortul nu este amiabil...Cum aflu care imi sunt drepturile si indatoririle? Avem o proprietate in romania si pe numele ei este un cont in irlanda cu economiile comune.
Cel mai recent răspuns: Ninia , utilizator 19:13, 1 Februarie 2017
In ce sens unde sa locuiasca? Mama si copiii in Irlanda iar tatal inapoi in Romania, daca la asta va referiti.
Pai..cam da. Pentru ca depinde ce vreti, de fapt..ca sa stiti cum sa faceti.Atunci..ramane Irlanda daca nu reusiti sa va intelegeti.Dar eu va sfatuiesc sa inregistrati actele si in Romania.
av. Ileana Schwarz
Multumesc pt raspuns. Se stie cum se doreste, sotia inapoi in tara natala, Irlanda, impreuna cu copiii , custodia fiind doar a ei(asa se doreste) , iar sotul inapoi in tara natala Romania. Intrebarea era, daca se poate divorta in Romania fiind cu siguranta mai rapid (pentru ca asta se doreste) decat in Irlanda si care ar fi fost procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in italia.... divort in romania voloagaelena voloagaelena Am si eu o intrebare... Sunt casatorita cu un cetatean roman. Casatoria a fost facuta in Italia. Dupa transcrierea casatoriei pot da divort in Romania? Ce acte ... (vezi toată discuția)
Divort victoria58 victoria58 Acum cand s-au luat anumite decizii privind divortul dintre persoane cu cetatenii diferite,se poate divorta si la noi in tara de un cetatean strain? fiica ... (vezi toată discuția)
Divor strainatate dragganu dragganu buna ziua, am domiciliul in Romania, iar sotia este cetatean strain in franta cu domiciliul acolo. casatoria este facuta in romania.avem un copil minor care ... (vezi toată discuția)