avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune

Uzucapiune: Intr-un imobil: teren proprietatea primariei, parintii mei au construit o casa in anii 1940, in care au locuit impreuna cu cei 3 copii (eu si fratii mei) si pe care au platit impozit pana in anii 1990 cand au decedat. Fratii mei au locuit in imobil cca 20 ani (1940-1960), cand s-au casatorit si au plecat la casele lor. Eu am continut sa locuiesc in aceasta casa impreuna cu sotul meu pana in prezent, Dupa decesul parintilor in anii 1990, impozitul a fost achitat pe numele sotului meu. Acum vreau sa dobandesc proprietatea prin uzucapiune. Pot sa ma judec numai cu primaria? Sau trebuie sa chem in judecata si pe fratii mei?
Cel mai recent răspuns: annanica7 , utilizator 06:53, 31 Ianuarie 2017
Va judecati doar cu primaria.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea unui act de identitate ghita2000 ghita2000 Buna seara, Eu domiciliez intr-o localitate rurala,locuiesc impreuna cu un frate de al meu in casa parintilor,la acest moment decedati amandoi.De curand ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune geo83 geo83 Buna ziua As dori sa va prezint urmatoarea situatie .Casa unde locuiesc impreuna cu parintii mei este compusa din 2 apartamente .Apartamentul nr.1 se afla in ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine un titlu de proprietate asupra unei case vechi? anca.patri anca.patri situatia de fapt: sotul+sotia+copii locuiesc in casa parintilor decedati ai sotului.Casa e veche de prin 1955. Acestia au aflat dupa decesul celor doi ca, de ... (vezi toată discuția)