avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Iregistrarea CIM la Reg. General Evidenta Salariatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Iregistrarea CIM la Reg. General Evidenta Salariatilor

Buna ziua!
Cum pot verifica daca angajatorul a inregisrat in mod real CIM la RGES?Contractul are un numar si o data de inregistrare, dar cum pot verifica daca datele sunt reale sau completate din calculator.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:54, 29 Ianuarie 2017
Solicitati de la ITM un extras REVISAL. Achitati o taxa de 20 lei si in termen de maxim 5 zile il obtineti.

HG 500/2011
art.8
...
(4^3) Orice persoană are dreptul să interogheze, să solicite şi să obţină de la Inspecţia Muncii date din registrul privat/public cu privire la activitatea pe care a desfăşurat-o în calitate de angajat/persoană plătită din fonduri publice, durata activităţii, salariul, vechimea în muncă şi în specialitate, într-un termen de 5 zile de la data solicitării.
.....
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara - informatii plata contributii Mirela Oprea Mirela Oprea Unde ne putem interesa dacă angajatorul plătește contribuția pentru pensii și dacă suntem angajați cu 4 sau 8 ore (vezi toată discuția)
Incetare contract andreea.dragomir100 andreea.dragomir100 Buna ziua, M-am angajat acum 4 zile la o societate comerciala, cu contract de munca pe perioada determinata de 3 luni. Din pacate dupa aceste 4 zile am ... (vezi toată discuția)
Vizualizare date revisal ca angajat Visarex Visarex Buna ziua, Am o intrebare legata de Revisal: Cum pot eu, ca angajat, sa imi verific datele din Revisal pentru a ma asigura ca angajatorul nu face ... (vezi toată discuția)