avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce sa fac daca ma cert cu mama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce sa fac daca ma cert cu mama

Mam certat cu mama rau de tot ,ea ma uraste si nu vrea sa ma asculte cind ii zic ceva. Cred ca singura optiune e sa fug de acasa sau sa ma sinucid nu mai are rost sa stau cu mama ea nu ma IUBESTE
Varog frumos datimi un sfat dar varog frumos scrietimi sincer.
Ajutatima
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:55, 30 Ianuarie 2017
Buna seara,
Cu siguranta mama ta te iubeste. Poate ca exagereaza si are cine stie ce pretentii de la tine. De ce crezi ca nu te iubeste? Ce anume face? Sa nu te gandesti nici la fuga de acasa, cat despre sinucidere- Doamne fereste. Exista mai multe solutii in cazul in care chiar nu poti trai in aceasi casa cu mama. Cati ani ai? Mergi la scola? Daca , da in ce clasa esti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

16 ani... ajutati-ma urgent RoxanAge RoxanAge Am 15 ani si 8luni si prietenul meu e mai mare decat mine,ne iubim foarte mult dar parintii mei nu sunt de acord cu el m.au dus si la politie ...ce pot face sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor - posibil concubinaj; el major, ea minora croitoru roxana croitoru roxana am o relatie cu un baiat de 21 ani de 2 aniil iubesc si ma iubeste eu am 15 ani.Daca eu vreau sa ma mut de buna voie la el acasa si parintii nu sunt de acord ... (vezi toată discuția)
O intrebare :) sunt minora si vreau sa ma mut cu prietenul major ContSters284275 ContSters284275 Buna ziua, Am 16 ani. Parintii mei au divortat cand aveam 4 ani si am fost incredintata tatalui, in urma faptului ca mama a renuntat la mine. Pana de curand ... (vezi toată discuția)