sirbu elena 
	    	Utilizator

sirbu elena 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Ionela Manea	                   

In legea nr. 31/1990, art.113 spune:\\" Adunarea generala extraordinara se intruneste ori de cate ori este necesar a se lua o hotarare pentru:........d) ... (vezi toată discuția)
	                    Ionela Manea	                   

In legea nr. 31/1990, art.113 spune:\\" Adunarea generala extraordinara se intruneste ori de cate ori este necesar a se lua o hotarare pentru:........d) ... (vezi toată discuția)

apetra	                   

in cazul in care in statut nu se face nicio mentiune, este nevoie de AGA ordinara sau extraordinara pentru a schimba numele unei societati comerciale pe ... (vezi toată discuția)
	                    apetra	                   

in cazul in care in statut nu se face nicio mentiune, este nevoie de AGA ordinara sau extraordinara pentru a schimba numele unei societati comerciale pe ... (vezi toată discuția)

d.Ciupag	                   

Cum transform o societate din SA in Srl daca eu detin 97% din actiuni?
Mentionez ca restul de actionari nu ii stiu cine sunt si cum pot fi gasiti (vezi toată discuția)
	                    d.Ciupag	                   

Cum transform o societate din SA in Srl daca eu detin 97% din actiuni?
Mentionez ca restul de actionari nu ii stiu cine sunt si cum pot fi gasiti (vezi toată discuția)