avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit micro sau impozit specific
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit micro sau impozit specific

daca o societate se incadreaza si la micro si la impozit specific,ce impozit trebuie sa plateasca?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:01, 20 Februarie 2017
Daca pana acum ati platit impozitul pe venit microintreprindere, nu veti plati acel impozit specific, ci la fel ca si pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit sau impozit specific violetadinu violetadinu buna ziua , eu am o societate cu profil fast food, vreau sa stiu in ce fel; de impozit ma incadreaz, conform cifreii de afaceri ma incadrez la ... (vezi toată discuția)
D100 impozit pe profit / impozit pe venit micro p_orsyka p_orsyka Incepand cu 1 iulie societatea la care lucrez a devenot platitor de impozit pe profit. A fost microintreprindere. Am inteles ca impozitul pe profit se ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza impozitul pe venit si impozitul pe profit ? distribution distribution Buna ziua! Imi puteti explica cum se calculeaza impozitul pe venit, impozitul pe profit si dividendele? Sa luam un exemplu pentru a putea intelege mai ... (vezi toată discuția)