avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Azi 1 februarie 2017 am primit instiintarea unei popriri pe conturile bancare. As dori sa stiu daca merg si fac o contestatie la poprire, asa cum am dreptul, se poate ridica poprirea de pe contul bancar si de ce nu gasesc pe anpc losta entitatilor care au dreptul sa popreasca conturile
Cel mai recent răspuns: Iana Țurcan , Consilier juridic 14:18, 6 Februarie 2017
Puteti face contestatie in termen de 15 zile de la primirea actului de executare.
Pentru a putea ridica poprirea trebuie sa faceti si o cerere de suspendare a executarii in care va trebui sa platiti o cautiune de 10% din valoarea contestata.
Verificati mai intai cine va blocat contul ca daca este un executor judecatoresc trebuie sa aiba un titlu executoriu la baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare cristina2011u cristina2011u buna ziua, am depus o cerer de contestatie la executare cont de bani, mi-au dat revizuire peste 5 zile , am de depus o cautiune de 2500euro si am contul ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de trecerea de la executarea silita bancara la executarea silita judecatoreasca znicolae9 znicolae9 In 2008 am facut un credit de nevoi personale, in euro, fara ipoteca. In 2010 am devenit somer si am incetat ptr cateva luni plata ratelor, motiv ptr care ... (vezi toată discuția)
Urgent credit bancar executare silita duman04 duman04 am un credit bancar aflat in executare silita , executorul bancar mi-a pus poprire pe conturi cu suma X , am acumulat suma in cont , a fost livrata catre banca ... (vezi toată discuția)