avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Decontarea utilitatilor unui punct de lucru
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Decontarea utilitatilor unui punct de lucru

Urmeaza sa inchiriez un spatiu comercial pentru deschiderea unui punct de lucru, se pot deconta utilitatile sau se aplica aceeasi regula ca la sediul social ? ( platesti impozit mai mare)
Cel mai recent răspuns: AlexandraMary , utilizator 21:16, 3 Februarie 2017
Dupa semnarea contractului de inchiriere, va incheiati contracte cu firmele de utilitati pe firma dumneavoastra, va vor trimite facturile pe firma si veti inregistra in contabilitatea valorile care vor fi deductibile total.
Dar proprietarul nu ar plati mai mult impozitul daca eu imi decontez utilitatile? Stiu ca se daduse o lege in 2016 cu privire la decontarea utilitatilor la sediul social si punct de lucru ( orce activitate economica)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu comercial Andreiadi Andreiadi Dacă am un spațiu comercial și vreau sa îl închiriez ca persoana fizica este în regula ca chiriașul sa deschidă la mine în spațiu și punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu punct de lucru intreprindere individuala claudiu21tgv claudiu21tgv buna ziua. am si eu niste intrebari cu privire la contractul de inchiriere spatiu punct de lucru pentru o I.I. daca se poate sa ma ajute cineva. 1 ... (vezi toată discuția)
Decucere chirie adrianadamian2009 adrianadamian2009 Sunt interesata sa inchiriez un apartament care va avea statut de locuinta personala pentru familie, cat si sediu social pentru o societate. In aceasta ... (vezi toată discuția)