avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere spatiu comercial

Dacă am un spațiu comercial și vreau sa îl închiriez ca persoana fizica este în regula ca chiriașul sa deschidă la mine în spațiu și punct de lucru și sediu social? Mă afectează cu ceva? Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
Ioan Petru Butariu, Contabil
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 08:22, 14 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ori e punct de lucru ori sediu social. Dar pe langa impozit pe veniturile din inchirieri si CASS daca venitul net din inchiriere excede 1900 lei/luna, veti datora impozit pe cladire nerezidentiala.
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
Ioan Petru Butariu, Contabil
Mulțumesc. Deci ori punct de lucru ori sediu social.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, dar si la sediul social se pot desfasura activitati economice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Deducere chirie sediu social dpacks dpacks Buna ziua, am un PFA fara punct de lucru declarat (programator), si un contract de chirie intre PFA si o persoana fizica pentru inchirierea in favoarea PFA a ... (vezi toată discuția)
Impozit pe camera inchiriata la o firma Darnick Darnick Buna ziua, Daca inchiriez o camera din locuinta particulara la o firma pentru activitate comerciala, fara ca firma sa aiba sediul social in aceasta locatie, ... (vezi toată discuția)