avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiuni la purtator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiuni la purtator

Buna ziua.

Acțiunile la purtător, sânt bunuri proprii sau bunuri comune?
Într-o acțiune de divorț, respectiv de partaj, un soț cum poate dovedi, că celalalt soț mai are acțiuni la purtător, într-o firmă? Cand acestea pot fi înstrăinate de posesor în ori ce minut, între secțiunile AGA, nefiind necesar, pentru aceasta, nici un act, nici o evidență.

Cu multumiri anticipate.

Alte discuții în legătură

Partaj absalom34 absalom34 Divortul s-a pronuntat in luna martie a.c. prin acordul ambelor parti.In sentinta civila s-a enuntat urmatoarea fraza : \"Instanta mai retine faptul ca ... (vezi toată discuția)
Probleme intre asociati risnoveanu florin risnoveanu florin Buna seara, Am si eu o intrebare la care va rog sa imi raspunde-ti. O societate comerciala cu 2 asociati sot si sotie. Acestia au divortat iar sotul ... (vezi toată discuția)
Divort - partaj probleme cristina_mihaela cristina_mihaela Am o prietena care dupa multi ani doreste sa inainteze actiune de divort dupa aceasta vacanta judecatoreasca. In timpul casatoriei, sotul avand ... (vezi toată discuția)